Program for festivalen 2021
House of Taste
har gleden av å invitere alle whisky –og øl venner til
Bergen Whisky & Beer Festival
29. januar | 30.januar 2021
Om lokasjonen:
GRAND KONFERANSE- OG SELSKAPSLOKALER
Med sin størrelse og sentrale beliggenhet, er dette det naturlige valget for oss denne gang, da publikums begrensningene fremdeles er gjeldende, og Grieghallen rett og slett blir for stor for oss. Vi går fra 4000 besøkende til maksimalt 600 besøkende fra 2020 til 2021.
Vi har delt opp lørdagen i 2 sesjoner. Da vi kun har 200 billetter tilgjengelig fredagen, så har vi da 2 ganger 200 billetter tilgjengelig lørdagen. Dette vil si at vi går fra ca 3000 besøkende i 2020 til maks 600 besøkende i 2021. Her må en derfor være rask på labben for å sikre seg sine billetter.
Kl. 21:30-23:00 - ARDBEG NIGHT - Kr.500,- pr person.
__________________________________________________________________
HAR IKKE VÆRT PÅ FESTIVALEN FØR - SÅ HVORDAN FUNGERER DET?
Alle må kjøpe inngangsbillett.
Dette gjøres på forsiden - du kan velge mellom dagsbilletter og todagers billetter.
I billettene får man utdelt smakeglass samt et antall "bonger". Bongene brukes som betalingsmiddel for smaksprøver på de forskjellige standene inne i messesalen. Bak standene står det representanter for produsenter, bryggere, destillatører, ambassadører og andre som har kunnskap om produktene som skal smakes.
Når en har brukt opp bongene en får i inngangsbilletten, så kan man fylle på med flere. Disse kjøpes i messebutikken ved inngangen. Ønsker du mer dyptgående kunnskap innen forskjellige temaer og / eller produkter, så kan en masterclass være midt i blinken. En mastterclass er rett og slett en smaking i eget rom, hvor en foredragsholder forteller ALT du lurer på innen de forskjellige temaene som står i masterclassprogrammet lenger oppe på denne siden. En løser da en ekstra billett til dette. Her kommer det også r i k e l i g med smaksprøver.
Finner dessverre ingen produkter.