Program for festivalen 2021

House of Taste 

har gleden av å invitere alle whisky –og øl venner til

Bergen Whisky & Beer Festival
28 | 29 januar 2022

Nok en gang måtte 2021 festivalen vike for pandemien. Dette er vi selvsagt veldig lei oss for, men som de sier i en populær reklame i disse tider - "en skal ikke gi opp bare for at det er vanskelig"... Så, nei - vi gir ikke opp, og lanserer derfor plan F. som sier at vi lar 2021 være fri for arrangementer av stor størrelse og heller setter alle kluter til for 2022 festivalen. Håper på forståelse for dette.

NÅR: 28. og 29. januar 2022.
Fredag 28. Kl: 15:00 - 21:00
Lørdag 29. Kl. 13:00 - 20:00 
STED: Bekreftes meget snart.

Det blir stands hvor produsenter og importører presenterer deres deilige flytende, samt noen små-seminarer som vi kaller for masterclasses.
Whisky og øl fra "hele" verden samt god stemning garanteres. 
Priser:
Fredag 28. januar kr. 550,- inkl. 15 smaksbonger, glass og program.
Lørdag 29. januar kr. 550,- inkl. 15 smaksbonger, glass og program.
En kan kjøpe ekstra smaksbonger i flak à 5 stk for kr.100,- ( 20,- pr bong )
Alle får også smakeglass til odel og eie. 
Masterclasses holdes i separate konferanse rom, hvor smitteverns-hensyn tas i forhold til begrensning og avstand.   
Programmet oppdateres fortløpende:
Fredag 28. januar
Kl. 17:00-18:30 TBA
Kl. 17:00-18:30 TBA
Kl. 21:30-23:00 TBA
Kl. 21:30-23:00 TBA
Lørdag 29. januar
Kl. 15:00-16:30 TBA 
Kl. 15:00-16:30 TBA
Kl. 17:30-19:00 TBA
Kl. 17:30-19:00 TBA
Kl. 20:30-22:00 TBA
Vi kan love noe for en hver gane.
Utstillerlisten, samt hvilke produkter som kan smakes på, publiseres her fortløpende:
-

_________________________________________________________________________
Pga smittevern, ber vi folk følge de gjeldende begrensninger satt av myndigheten og FHI. Vi vasker hender og holder avstand. Er vi syke eller har korona  symptomer på festivaldagen, så holder vi oss hjemme. 

__________________________________________________________________


HAR IKKE VÆRT PÅ FESTIVALEN FØR - SÅ HVORDAN FUNGERER DET?
Alle må kjøpe inngangsbillett.

Dette gjøres på forsiden - du kan velge mellom dagsbilletter og todagers billetter.

I billettene får man utdelt smakeglass samt et antall "bonger". Bongene brukes som betalingsmiddel for smaksprøver på de forskjellige standene inne i messesalen. Bak standene står det representanter for produsenter, bryggere, destillatører, ambassadører og andre som har kunnskap om produktene som skal smakes. 
Når en har brukt opp bongene en får i inngangsbilletten, så kan man fylle på med flere. Disse kjøpes i messebutikken ved inngangen. Ønsker du mer dyptgående kunnskap innen forskjellige temaer og / eller produkter, så kan en masterclass være midt i blinken. En mastterclass er rett og slett en smaking i eget rom, hvor en foredragsholder forteller ALT du lurer på innen de forskjellige temaene som står i masterclassprogrammet lenger oppe på denne siden. En løser da en ekstra billett til dette. Her kommer det også  r i k e l i g  med smaksprøver.


    Finner dessverre ingen produkter.