GRAND HOTEL TERMINUS
27. og 28. JANUAR.
Året er i gang allerede :) og det er kun kort tid til årets Bergen Whisky & Beer Festival.
NÅR:
Fredag 27. januar - 15:30 - 21:00 Publikumsdag
Lørdag 28. januar - 13:00 - 20:00 Publikumsdag
STED:
Grand Hotel Terminus
Det blir stands hvor produsenter og importører presenterer deres deilige flytende, samt noen små-seminarer som vi kaller for masterclasses.
Whisky og øl fra "hele" verden samt god stemning garanteres.
Masterclasses:
Fredag 18:00 - 19:30 ARDNAMURCHAN | ADELPHI - en whisky masterclass på utlandsk.
Fredag 20:00 - 21:30 ARDBEG DISTILLERY
Lørdag 14:00 - 15:30 DYPDYKK I DARACHAS KJELLER - WHISKYSMAKING
Lørdag 16:00 - 17:30 REDBREAST & MIDLETON - IRSK SINGLE POTSTILL WHISKEY
Lørdag 18:00 - 19:30 SKOTSK WHISKY OG NORSK OST - EN CHEEZY MASTERCLASS
For å delta på masterclass, må man ha gyldig dagsbillett i tillegg. Det er smaksprøver inkludert i prisen for alle masterclasses. Disse passer for alle nivåer.
________________________________
HAR IKKE VÆRT PÅ FESTIVALEN FØR - SÅ HVORDAN FUNGERER DET?
Alle må kjøpe inngangsbillett.
I billettene får man utdelt smakeglass. I tillegg kjøper man en bongepakke. Bongene brukes som betalingsmiddel for smaksprøver på de forskjellige standene inne i messesalen. Bak standene står det representanter for produsenter, bryggere, destillatører, ambassadører og andre som har kunnskap om produktene som skal smakes.
Når en har brukt opp bongene kan man fylle på med flere. Disse kjøpes i messebutikken ved inngangen. Ønsker du mer dyptgående kunnskap innen forskjellige temaer og / eller produkter, så kan en masterclass være midt i blinken. En mastterclass er rett og slett en smaking i eget rom, hvor en foredragsholder forteller ALT du lurer på innen de forskjellige temaene som står i masterclassprogrammet lenger oppe på denne siden. En løser da en ekstra billett til dette. Her kommer det også r i k e l i g med smaksprøver.
Det er ingen produkter på tilbud