Program for festivalen 2019

The Tasting Room

har snart gleden av å invitere alle whisky –og øl venner til

Bergen Whisky & Beer Festival
på Grand Hotel Terminus
31.januar - 2.februar 2019

 

Etter å ha flyttet festivalen "hjem" til Grand Terminus i 2018 med stor suksess, gleder vi oss til å sette igang med planleggingen av 2019 utgaven. Oppdateringer kommer fortløpende. Første på tapetet er å finne rett dato. 

 

Om lokasjonen:
Terminus Hall, Terminus Hall Foaje og Forum vil bli brukt som messe område, mens selskapslokalene Forskjønnelsen, Welhaven og Bull blir brukt til smakinger og seminarer. Grand Whiskybar samt Brasseriet blir naturlige samligspunkt for festivaldeltakerne når godt drikke og god mat skal inntas i løpet av festival helgen.

__________________________________________________________________

HAR IKKE VÆRT PÅ FESTIVALEN FØR - SÅ HVORDAN FUNGERER DET?
Alle må kjøpe inngangsbillett.
Dette gjøres på forsiden - du kan velge mellom dagsbilletter og todagers billetter.

I billettene får man utdelt smakeglass samt et antall "bonger". Bongene brukes som betalingsmiddel for smaksprøver på de forskjellige standene inne i messesalene. Bak standene står det representanter for produsenter, bryggere, destillatører, ambassadører og andre som har kunnskap om produktene som skal smakes. I skrivende stund er det mellom 350 og 400 forskjellige whiskies samt det samme antallet øl å smake på fra disse standene. Noe for en hver med andre ord :)
Når en har brukt opp bongene en får i inngangsbilletten, så kan man fylle på med flere. Disse kjøpes i messebutikken ved inngangen. Ønsker du mer dyptgående kunnskap innen forskjellige temaer og / eller produkter, så kan en masterclass være midt i blinken. En mastterclass er rett og slett en smaking i eget rom, hvor en foredragsholder forteller ALT du lører på innen de forskjellige temaene som står i programmet lenger nede på denne siden. En løser da en ekstra billett til dette. Her kommer det også med  r i k e l i g  med smaksprøver :) 

Inngangsbilletter og masterclassbilletter kjøpes på denne siden.
Se forsiden for kategorier og info.

 

Booking av overnatting.

Hotellet festivalen skal holdes på er velkjent for mange av dere. Grand Terminus er et av de mest ærverdige hotellene i regionen. I tillegg til Grand Terminus så kan en også booke på søster hotellet Zander K som ligger vegg i vegg. Dette hotellet åpnet våren 2017.
Sjekk ut nettsidene www.debergenske.no for info om hotellene.


Link direkte til booking:
Grand Terminus:

TBA

Zander K Hotel:

TBA

Vi gleder oss til å se dere igjen :)

 

_______________________________________________

PROGRAMMET - OPPDATERES FORTLØPENDE

BILLETTER TIL MASTERCLASSES LEGGES UT NÅR DE ER BEKREFTET.
_______________________________________________

THURSDAY JANUARY 31st. 2019

NO TICKET NEEDED!
16:00 - 02:30 KICK OFF PARTY @ the tasting room
- Tap takeover by TBA
- Bar takeover by TBA
- DJ`s 
- Special menu in the bar.
- Product launches and presentations.
_______________________________________________

FRIDAY FEBRUARY 1st 2019

TICKETS NEEDED! See frontpage.
16:00 Doors open to the fair, and all the festivities starts.

To learn more, buy your masterclasses and seminar tickets for:
17:00 - 18:30 
17:00 - 18:30 
18:00 - 18:15 Program from the stage
19:00 - 20:30 
19:00 - 20:30 
19:00 - 20:30 
21:15 - 23:00 
21:15 - 23:00 FRIDAY WHISKY & BEER MAIN EVENT *

21:30 Doors closes and day one is over. 
_______________________________________________

SATURDAY FEBRUARY 2nd 2019

TICKETS NEEDED:
14:30 Doors open to the fair for day two of the festival.

To learn more, buy your masterclass and seminar tickets for:
15:00 - 16:30 
15:00 - 16:30 
15:00 - 16:30 
17:00 - 18:30 
17:00 - 18:30 
18:45 - 19:00 Best in show prices are handed out to the winners
19:00 - 20:30 
19:00 - 20:30 
21:15 - 23:30 ULTIMATE ISLE OF ISLAY - WHISKY HEAVEN *

21:30 Doors closes for the 2018 Bergen Whisky & Beer Festival 

Party @ the tasting room...

SOMETHING FOR EVERYONE!!
______________________________________________ 

ENJOY


    Finner dessverre ingen produkter.